Autor |
Wiadomość |
lajza
Zrzeszony
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Śro 10:27, 07 Cze 2006 |
|
Po ostatnich przegrupowaniach w klanie i osiągnieciu grade 3 nalezałoby zstoworzyć, jakis konkretny regulamin.
To może ja zaczne.
1. Na czacie ogólnym clanu nie ma kłótni ani rozmów na temat L_C.
Wczoraj juz sie tak zdarzyło że dosc goraco było. Wprawdzie nie znam szczegółow ale kątem oka widzialem wiele niecieszących mnie stwierdzen i przez chwile zastanawiałem sie w jakim ja klanie jestem.
Drodzy klanowicze, z tego co pamietam, nasi czlonkowie nigdy sie nie kłócili i chciłabym aby tak pozostało. |
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
|
D-DOG
|
Wysłany:
Śro 10:47, 07 Cze 2006 |
|
To fakt jeżeli ktoś jeszcze będzie wszczynał kłótnie lub robił jakies problemy dostaje BANA!
|
|
|
|
|
ecstasyy
Gość
|
Wysłany:
Śro 21:11, 07 Cze 2006 |
|
no widze ze niektorzy czlonkowie anc nie umią sie zachowac ładnie ładnie kto chce na arene ? |
|
|
|
|
Epic
N00b
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany:
Śro 22:11, 07 Cze 2006 |
|
Co wy macie do nas? Juz nie jestesmy w ally, nigdy specjalnie (moze nie chcacy) nei dzialalismy an wasza szkode. Jestesmy oddzielnymi klanami nic nas nei laczy wiec skad ta niechcec do na? |
|
|
|
|
Ksiądz_Rozpierducha
pies
|
Wysłany:
Śro 22:52, 07 Cze 2006 |
|
to echa dawnych kłótni...
epic napisał: |
Jestesmy oddzielnymi klanami nic nas nei laczy |
a przecież mogłoby, np wspólne kopanie zielonych tyłków :wink:
kłótnia w sumie nie dotyczyła NC, tylko poleciało pare zbędnych epitetów, ale nie wprost do samej Ligi |
|
|
|
|
lajza
Zrzeszony
|
Wysłany:
Czw 6:34, 08 Cze 2006 |
|
Ja osobiscie do was nic nie mam, wręcz przeciwnie, uważam was za dość zgrany klan, ale słyszałem pare rzeczy na Wasz temat i nie były to miłe sprawy. Chodzi mi tylko o to żeby dawne spory, niejasnosci nie przenosiły się, pod żadną postacią, do naszego klanu, a przenoszą sie wraz z byłymi czlonkami L_C. Ja uwazam temat za zamkniety, przeszłość zostawmy przeszłości, wiadomo wszedzie sie zdarzają czarne owce, ale każda czarna owca ma prawo się nawrócić.
Taki mały apel do byłch członków L_C, co byscie nie mieli za uraz zostawiliście go w poprzednim klanie, a wprowadzania nienawieći do rodaków do naszego klanu jest sprzeczne z naszymi ideami. |
|
|
|
|
Epic
N00b
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany:
Czw 7:44, 08 Cze 2006 |
|
W tym problem ze my do was nic nie mamy :| pytam sie dlatego was o co chodzi. Ale ok niech bedzie temat zamkniety. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|